Indigo Park Luxembourg

Een nieuwe samenwerkingsdimensie
Customer Case

PHI DATA

Beter managen van de strategie

PHI DATA uit Wemmel ging op zoek naar een oplossing om zijn mensen en teams vlotter te laten samenwerken. Protime 360° bleek al snel de beste keuze.

Customer Case

Indigo Park Luxembourg

Een nieuwe samenwerkingsdimensie

Indigo Park Luxembourg S.A. (voorheen VINCI Park) wil het beheer van zijn human resources voortdurend verbeteren en heeft daarvoor sinds het begin van de jaren 2000 alle vertrouwen in de oplossingen van Protime.

Customer Case

Dockx Group

De weg naar transparantie en structuur

Het bedrijf van de toekomst is een bedrijf waar medewerkers meer en meer zelfsturend werken en hun talenten optimaal benutten. Voor het familiebedrijf Dockx Group is de implementatie van Protime 360° een van de stapstenen naar een transparante organisatie.

Hoe spring je op de trein naar deze toekomst?

Photo van Sarah Dockx
Wat me het meeste opvalt, is dat niets over het hoofd wordt gezien. We zijn allemaal op de hoogte.
Sarah Dockx, Bestuurder bij Dockx Group
Customer Case

Leidraad Organisatiebeheersing voor lokale besturen

Maximale efficiëntie en transparantie

Organisatiebeheersing is de verantwoordelijkheid van elk openbaar bestuur. Het gaat om tal van maatregelen en procedures die instaan voor het bereiken van doelstellingen, het naleven van de wetgeving, het efficiënt gebruik van middelen en het voorkomen van fraude. Om de werking ervan te kunnen evalueren, heeft de Vlaamse overheid de ‘leidraad organisatiebeheersing voor lokale besturen’ opgesteld.